Chirurgie estetică în Mexic – Opțiuni pentru a călători și a-ți îmbunătăți bustline

Costurile asistenței medicale au crescut constant, într-un ritm care depășește cu mult venitul mediu al familiei. Pentru operațiile și procedurile elective dincolo de acoperirea agențiilor de asigurări, majoritatea pacienților rămân fără opțiuni viabile pentru a-și permite îngrijirea. Din cauza acestei situații îngrozitoare, oamenii au început să caute în străinătate alternative de asistență medicală la prețuri accesibile.

Călătoria medicală, cunoscută și sub numele de turism medical, urmărește să rezolve această problemă. Mai simplu spus, multe dintre problemele care au determinat costul asistenței medicale în Statele Unite nu există în alte țări. În Mexic, aceleași proceduri sunt disponibile de către cosmetice terapeutice medici cu înaltă calificare, dar sunt oferite la o fracțiune din cost. Pentru cineva care își dorește operații estetice, Mexicul a devenit destinația de călătorie preferată.

Chirurgia de mărire a sânilor se clasează în mod constant printre cele mai dorite proceduri elective anual. Femeile care sunt supuse acestei operații spun adesea despre o creștere semnificativă a imaginii de sine și a sexualității. Operațiile estetice la prețuri rezonabile din Mexic au permis mii de femei să-și modeleze corpul pentru a se potrivi mai bine cu imaginea lor de sine.

Desigur, cel mai mare obstacol în călătoriile medicale este găsirea destinației potrivite pentru tine. Mexicul oferă unele dintre cele mai bune locații pentru proceduri cosmetice datorită apropierii sale de SUA, precum și a asistenței medicale de ultimă oră și a varietății de destinații de călătorie medicale disponibile.

Serviciu răsfățat

Cancun oferă o abordare unică a serviciilor medicale de călătorie. Nu numai că sunt disponibile cele mai recente proceduri cosmetice, dar destinația unică de vacanță poate oferi o experiență complet de întinerire. Un exemplu în acest sens este Perfection Aesthetic Surgical Medical Spa, care combină un personal specializat în chirurgie și asistență medicală cu servicii spa și terapeutice complete.

Situat la doar un minut de faimoasele plaje cu nisip alb din Cancun, Med Spa oferă o mare varietate de proceduri chirurgicale și non-invazive într-o unitate concepută pentru a vă face să vă simțiți confortabil, în siguranță și relaxat, cu un personal bilingv cu înaltă pregătire gata să vă îngrijească pentru toate nevoile tale.

Sub conducerea unui chirurg cu pregătire internațională, clinica oferă operații estetice pentru față și corp pentru a vă ajuta să arătați cât mai bine. Nu numai că poți avea o creștere a sânilor, un lifting, o reducere a sânilor sau o combinație de proceduri de bust la clinică, dar poți adăuga un element de spa călătoriei tale, bucurându-te de tratamente menite să ofere pielii tale un aspect mai tânăr și revigorat, cum ar fi Botox. , Resurfacing cu laser Fraxel, ultrasunete terapeutice, thermage și multe altele.

Există multe oferte de pachete disponibile care oferă elemente care se găsesc adesea într-un pachet de vacanță, cum ar fi transport, servicii medicale, tratamente spa și servicii de concierge. Cancun oferă o oportunitate unică de călătorie medicală, care este o parte intervenție chirurgicală și o parte vacanță.

Facilități de relaxare

Nu orice specialist se află într-un oraș important sau într-o destinație turistică aglomerată. Orașul Mexicali din Baja California, Mexic, găzduiește Mexicali Health Care, unde primul lucru pe care îl vei observa este liniștea. Mexicali nu este un oraș turistic aglomerat. Este puțin mai lent și mai relaxat. Mexicali este tipul de loc în care vei cunoaște numele medicului tău, iar medicul tău îl va cunoaște pe al tău.

Sistemul de sănătate este format din două spitale, Hospital Hispano Americano și Hospital de la Mujer. Literal, însemnând Spitalul pentru Femei, această unitate se adresează și este specializată în îngrijirea femeilor. Chirurgia estetică este unul dintre obiectivele spitalului. Dispunând de chirurgi cu înaltă calificare și o instalație de ultimă generație, care rivalizează cu oricare din S.U.A., Mexicali oferă unele dintre cele mai bune prețuri în operațiile de modificare a sânilor. Sunt disponibile pachete care includ transport terestru, procedura și șederea la hotel.

Facilități Metropolitane

Pentru cei care doresc tot ce are de oferit un oraș mare, Spitalul Angeles Tijuana poate fi alegerea ta pentru operații estetice în Mexic. Spitalul Angeles Tijuana a tratat mai mulți americani care călătoresc în străinătate decât orice alt spital din lume. Înființat în ianuarie 2006, Spitalul Angeles Tijuana este situat la doar câteva minute de San Diego, într-un cartier comercial frumos, care oferă multe facilități din apropiere, inclusiv un cinematograf cu filme în limba engleză și o mână de restaurante excelente din care să alegeți – inclusiv multe restaurante preferate americane. .

Situate în mod ideal, facilitățile medicale din Tijuana se află într-o poziție unică, situată la granița dintre SUA și Mexic, în orașul soră din San Diego. Călătoria medicală la Tijuana este poate cea mai ușoară opțiune pentru operațiile estetice din Mexic. Un simplu zbor intern către Aeroportul San Diego face călătoria simplă.

Post navigation